En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek evetğu karınin, kabil olan en kısaca sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini bulmak üzere önlem hileınmaktadır.

ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

için yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çallıkışıp çalışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini hazırlamak önemlidir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas bapların cihetı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın karınindeki farklı bir oda kapısı da olur.

üste, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Eğer bir yangın bapsı ciğerin bedel çatlakştırması yapılıyor ise bu durumda en çok tutum ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile benimsemek ve buna nazaran en sağlıklı pahaı elde etmek olacaktır.

Mimarilarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine malik olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının alev transfer süresiyse 60 dakikadır.

Yangın bapsı montajı tamamen profesyonel şekilde mimarilması gereken ve imalatta haza şekilde ortaya çıhun üründe sakatlık mimarilmaması müstelzim bir maslahatlemdir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı yangın kapısı modellerinden birisine malik cereyan etmek, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek için İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çalışmasına olanak esenlar. Yangın bapları alelumum otomatik olarak kapanan ve ürkü barı kadar acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page